ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ 3Β ΠΥΡΟΦΥΛΑΚΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΩΣΤΑΛΙΑΤΟΥ έλαβε κλήση από τον Λιμενικό Τμήμα Βουλιαγμένης και ζητήθηκε η συνδρομή στην επιχείρηση Έρευνας και Διάσωσης για τον εντοπισμό συνανθρώπου μας κολυμβητή

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ 3Β ΠΥΡΟΦΥΛΑΚΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΩΣΤΑΛΙΑΤΟΥ

Την Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου στις 19:00, η ομάδα μας ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ 3Β ΠΥΡΟΦΥΛΑΚΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΩΣΤΑΛΙΑΤΟΥ έλαβε κλήση από τον Λιμενικό Τμήμα Βουλιαγμένης και ζητήθηκε η συνδρομή μας στην επιχείρηση Έρευνας και Διάσωσης για τον εντοπισμό συνανθρώπου μας κολυμβητή ο οποίος αγνοείτο στην περιοχή της Λουμπάρδας. Στην επιχείρηση που εκείνη την ώρα βρισκόταν ήδη σε εξέλιξη με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού δυνάμεων και μέσων, η ομάδα μας ανέλαβε την από ξηράς έρευνα μιας εκτεταμένης περιοχής.

Μεταβαίνοντας στα σημεία ενδιαφέροντος με τα οχήματα του Πυροφυλακείου, διενεργήθηκε εν συνεχεία πεζή έρευνα στα δύσβατα σημεία της βραχώδους ακτής καλύπτοντας όλη την ακτογραμμή μέχρι το Grand Resort καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας. Δυστυχώς, παρά τις συντονισμένες και εντατικές ενέργειες όλων των εμπλεκόμενων ομάδων, οι προσπάθειες ανεύρεσης του συνανθρώπου μας εν ζωή απέβησαν άκαρπες. Η σορός του άτυχου άνδρα βρέθηκε με το πρώτο φως. Η ομάδα μας εκφράζει την βαθύτατη οδύνη της για την απώλεια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Απάντηση